1. Na wielu fimilkach widzialem, ze po odpaleniu wszystkie zegary ida jakby do konca, na maksa a potem wracaja do zera, u mnie totalnie sie nie ruszaja od poczatku sa na 0 - Czy jest to opcja, ktora mozna wlaczyc / wylaczyc? Czy po prostu cos jest wymienione i nic z tym nie zrobie.
2. Zasatnawiam sie nad zamowieniem radia androida z kamera cofania od chinczyka, moje pytanie brzmi czy ktos montowal to radio u siebie i czy obsluguje ono opcje auta takie jak mam na zwyklym radiu? w sensie tam wchodze w ustawienia pojazdu i mam wszystkie ustawienia
3. Radio fabryczne / glosniki tez - graja strasznie slabo? jakosc dzwieku jest niska, glosnosc tez, nic nie skrzypi nie charczy itp. ustawiam "bas soprany i dzwieki" ale do kazdej piosenki mam wrazenie, ze musze inaczej, jakosc dzwieku czasem jakby muzyka leciala w pokoju obok, ktos sobie z tym poradzil?
4. Czy jest taka opcja zeby przeciwmgielne swiatla 'doswietlaly" skret lewo-prawo? jak w niektorych autach tak jest? Ktos to zrobil
5. Czy bagaznik po otwarciu z pilota powinien z automatu pojsc do gory czy tylko jakby otwiera sie "klamka"? Gdizes widzialem, ze komus podnosil sie caly a mi tak sie nie dzieje i nie wiem czy mial to seryjnie czy po prostu dolozyl sobie taki bajer.
Wstepnie tyle, dziekuje kazdemu za poswiecony czas