Witam
Jak pisałem w przywitaniu nie jestem pewien kodu wyposażenia mojego samochodu, może tutaj ktoś mi pomoże. Na fakturach poprzedniego właściciela mam LTZ. Według broszury Chevroleta "Cruze 5d cennik i wyposażenie - rok modelowy 2012, rok produkcji 2011" wersja LTZ posiada nawigację, ja takowej nie posiadam

. Pasowałoby wyposażenie LT+ i pakiet Premium mam: automatyczne swiatła, czujnik deszczu, lusterko elektrochromatyczne, automatyczną klimatyzację, AQS, 6 głośników ale mam jeszcze chromowane listwy okien a te (wg broszury) były w wersji LTZ. Dlaczego tego dociekam, otóż gdzieś wyczytałem, że w wersji LTZ wszystkie auta z silnikami 1.8 były przystosowane do lpg. Może nie da się tego jednoznacznie ustalić?. Mam doświadczenie z pewną amerykańską marką i tam mając VIN można sprawdzić z jakim wyposażeniem auto wyjechało z fabryki. Próbowałem w miejscowym ASO Opla ale nic nie osiągnąłem. Zaryzykowałem i założyłem instalację lpg, jeśli miałbym wersję LTZ może byłbym spokojnieszy o los mojego silnika a może to nieprawdziwa informacja?