Witam bardzo serdecznie, przymierzam się do zakupu Chevika Cruze'a w wersji sedan, gdyż te auta urzekły mnie swoim wyglądem

. Ale do rzeczy, planuję pokonywać około 20 tysięcy rocznie, w większości na trasie, a więc myślę, że silnik diesla będzie najlepszym wyborem. Tu rodzi się pytanie - którym z nich uda się osiągnąć najmniejsze spalanie? Jak mniemam jest to do zrobienia za pomocą 1.7 130, lecz prosiłbym bardziej doświadczone osoby o wypowiedź. Do tego proszę o podanie realnego spalania na 100 w trasie i w mieście jeśli ktoś posiada takowy samochód
Nie ukrywam, że szukam auta, które po kilku latach diametralnie nie straci na wartości oraz będzie je stosunkowo łatwo sprzedać. Jak czytałem, o części nie mam co się zbytnio martwić, gdyż wiele z nich jest podobnych jak w Oplu Astrze, więc teraz tylko sprawa sprzedaży - czy w Polsce naprawdę tak ciężko będzie sprzedać Chevroleta? Oczywiście, szybciej prawdopodobnie "pozbyłbym" się Audi czy Opla, ale wydaje mi się, że te autka są na tyle ładne, iż z tym problemu również bym nie miał... Zachęcam do dyskusji
Pozdrawiam.