Też mi na to wygląda. Jedź do gościa niech poprawia, albo powiedz mu że jedziesz do innego warsztatu i jak wykażą spapraną robotę to będziesz się domagał zwrotu kosztów.Regulus pisze:Przykra sprawa, coś musiał majster naknocić, może odpiął jakiś czujnik i nie wpiął z powrotem. .
Odczytaj kody błędówwiliniak pisze: Chciałbym chociaż na jakiś trop wejść, by od czegoś zacząć.
Zacznij od przeczytania błędów.wiliniak pisze:Ja tego samochodu nie rozumiem.
Wczoraj odpalał no za pierwszym razem i jak wracałem z miasta (któreś już odpalanie) nie chciał się przełamać, ale postanowiłem kręcić rozrusznikiem dłużej, w końcu odpalił tak po 3-4 sek, check engine ZGASL. Po tym pojechałem jeszcze na chwilę za miasto, zgasiłem samochód, odpalam i bez jakniecia się odpalił a check już się nie zaświecił.
Ku*** każdego dnia co innego, nawet na forum nie jestem w stanie wam wszystkiego opisać, bo w tym samochodzie zmienia się wszystko jak w kalejdoskopie.
Summa summarum, gdy zobaczyłem jak gaśnie check engine, takiego uśmiechu nie miałem dawno, aby to trwało jak najdłużej i aby się dziś nie zaświecił
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość